Juleafslutning i kirken

Afslutning i kirken er en hyggelig tradition. De kommende skolebørn går sammen med deres venskabsvenner fra 6. klasse op til kirken. SFO-børnene laver krybbespil, og vi synger julesange. Ligeledes har vi fælles julesamling på skolen for ældstegruppen. Alt dette blev dog igen aflyst grundet Covid19.

Du har en venskabs-ven

En venskabs-ven er en, der går i 2. klasse, når du starter i skole. Mens du går i børnehaven har du en venskabs-ven fra 6. klasse. Det er dem, der kommer og besøger os i børnehaven en gang i mellem, og når det er sidste skoledag før juleferien, mødes I i skolegården, og I følges ad til kirke. Her skal vi synge og se krybbespil og høre præsten tale om, at vi skal passe på hinanden, før han ønsker os en glædelig jul.

Din mor og far må gerne komme med, men børnene sidder sammen med deres venskabs-venner forrest i kirken.

Forældrene sidder bagerst i kirken.

Julesamling i aulaen

Efter kirkebesøget er der julesamling på skolen, hvor alle børnehavebørnene er med. Der læses en historie og synges sange.

Hele december har der været konkurrencer til julesamlingerne. Børnehaven har også en opgave, som de skal svare på. De afleverer svarene, som regel er det tegninger med navn på. Nissen kommer på besøg og trækker vinderne af konkurrencen. 

På den allersidste julesamling, er der gjort juleferieklar og juletræet fra aulaen er stillet op i skolegården. Så danser hele landsbyordningen om træet og synger " Nu' det jul igen".

Også her er forældre meget velkomne til at være med.