Børnehaven

Når dit barn starter børnehave vil det møde en ny verden; fuld af underfundige nye og lærerige indtryk og oplevelser. Vi sender et velkomstbrev til dit barn og inviterer på besøg inden opstart. Vi glæder os til at lære barnet og den nye familie at kende.

Det ca. 3-årige barn, der starter børnehave, står over for en stor omvæltning. Barnet kommer enten fra en dagplejer eller måske hjemmefra. 

Også her er omsorg og nærvær og tryghed en vigtig faktor. Når barnet er trygt i de nye omgivelser, er det parat til at lære den nye verden at kende. Det vil få nye kammerater og relationer til andre udenfor hjemmet. De voksne  har hver deres ansvar overfor en gruppe børn. Grupperne er aldersintegrerede; de store lærer at tage hensyn, og de små lærer af de store.

Vi laver aktiviteter og projekter, der er afpassede til den enkelte gruppe. Vi giver tid og ro til fordybelse og nyder at være sammen om noget.

Al læring er en proces og sker i samspil med andre. Vi er meget opmærksomme på at følge børnenes egne impulser. Mest af alt er vi optagede af at skabe en sjov, foranderlig og meningsfuld hverdag for alle.